Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Noi suntem Travelart. Din 2004 și până în prezent am creat mii de oferte de călătorie spre destinații în toate colțurile lumii. Am căutat și testat chiar noi cazări și servicii diverse de turism, de la o căsuță pe o plajă îndepărtată până la priveliști din vârful unui zgârie nor. Am planificat evenimente importante din viața clienților noștri, ajustate pe dorințele și așteptările lor, de la city break-uri pentru grupuri sau cupluri, la pachete pentru evenimente sportive internaționale sau concerte în marile orașe ale lumii. 

 

În toți acești ani ne-am creat un portofoliu bogat prin revânzarea de pachete turistice și transport aerian spre toate destinațiile turistice. În 2006 ne-am repoziționat ca o agenție atât revânzătoare de pachete turistice premium, cât și tur-operatoare pe pachetele turistice personalizate, îndeosebi pentru evenimentele internaționale sportive și culturale.  

 

Pentru că ne place să personalizăm vacanțele sau călătoriile de business ale celor care ne caută serviciile, ne-am dezvoltat o rețea de parteneri locali în majoritatea destinațiilor, care se ocupă de preluarea clienților de la aeroport, planifică excursiilor locale, oferă support local pentru orice este nevoie. Cerem constant feedback de la cei care călătoresc cu noi despre tot ce trăiesc în deplasările lor pentru a ne contura și noi mai bine recomandările pe viitor. 

 

TravelArt se ocupă și comunică în timp util eventualele modificări apărute în programul clienților noștri. Sunteți anuntați prin email sau telefon de modificările orarelor de zbor, anulări de curse aeriene, greve și situații de urgență care ar putea să vă afecteze călătoria. În plus, oferim consultanță despre obținerea vizelor, informații utile despre fiecare destinație sau servicii conexe în orașele respective (transferuri, rezervări restaurante, spectacole, etc)

 

 

Un alt segment important de business pentru noi este partea de servicii corporate pentru companii naționale sau multinaționale. Creăm module de team building, călătorii de incentivare, premii oferite în campanii de comunicare de diverse branduri. Atât în țară, cât și în străinătate. 

 

SERVICII CORPORATE TRAVEL

 Am dezvoltat pentru clienții noștri din segmentul de Corporate Travel o întreagă gamă de servicii complexe, eficiente și, cel mai important, cu costuri transparente:

·      transport aerian intern și internațional

·      cazare internațională prin cele 3 platforme de rezervări la care suntem afiliați (peste - 50.000 hoteluri în portofoliu în întreaga lume)

·      cazări în țară prin partenerii locali sau prin rețeaua de contracte încheiate cu hotelurile la nivel național

·      închiriere mașini, microbuze, autocare

·      transferuri de la aeroport (VIP sau standard)

·      organizare protocol aeroport (plecări, sosiri pentru clienți VIP – escorta la îmbarcare/debarcare transport cu autobuz sau limuzină)

·      emiterea polițelor de asigurare de sănătate din timpul călătoriilor

·      organizarea de întâlniri, congrese și evenimente

·      vouchere pentru recompensarea angajaților sau clienților

·      amenajarea spațiilor pentru desfășurarea evenimentelor, închirierea de echipamente tehnice: sisteme de sonorizare, sisteme de traducere simultană, care de televiziune, activități PR și acoperire media

·      realizarea de materiale de prezentare și promovare : concept grafic și producție de bannere, afițe, mape, genți, insigne, plicuri, stilouri, pixuri

·      catering, cocktailuri, mese de afaceri, dineuri

·      consultanță proactivă competentă pentru acțiunile solicitate  

·      asistență permanentă pe toată durata desfășurarii evenimentelor

·      consultanți desemnați contului care să răspund în cel mai scurt timp solicitărilor primite

·      asigurarea servicilor după încheierea programului normal 09:00-18:00 printr-un serviciu de asistență dedicată

·      asistență 24/24 , 7/7, fie direct din partea agenției, fie a partenerului nostru local în situații de urgență, indiferent de destinație

 

 

 

Toți ne dorim să călătorim. Toți ne întoarcem din vacanțe cu povești uluitoare. Toți avem o lista de locuri unde am vrea să ajungem la vară, la anul, când crește copilul și tot așa. Hai să plănuim împreună, după dorințele și nevoile tale!

Tu pune degetul pe hartă, noi te ducem acolo. Să pornim!