Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre TRAVELART sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal  a TRAVELART.
Aceasta politica de prelucrare  arata cum TRAVELART colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru https://www.travelart.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste folosirea de catre TRAVELART a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care ii puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti intrebari in legatura cu aceasta politica de prelucrare, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresele mentionate  la sectiunea Contact de pe Site.
Datele personale colectate sunt utilizate de TRAVELART  exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata decalatori, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alte agentii de turism organizatoare , ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. TRAVELART  nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TRAVELART  va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform REGULAMENTULUI (UE) 2016/679, dvs. beneficiati de dreptul de informare, acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, si dreptul de a nu fi supusi unui proces decizional automatizat, respectiv dreptul de a va adresa justitiei.


Dezvaluirea informatiilor personale
Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus si in politica de prelucrare. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale in cazul in care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale TRAVELART.
Mai multe informatii despre politica de prelucrare a datelor cu caracter personal gasiti aici - https://www.travelart.ro/politica-prelucreare-date-cu-caracter-personal


Securitate/Politica de securitate
TRAVELART utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. TRAVELART se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a TRAVELART.
TRAVELART se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate in sistemele proprii. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este in totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci cand inregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul in care le primim. Pagina web: https://www.travelart.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita.


Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.
TRAVELART utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre procesatorul de plati electronice.
TRAVELART nu primeste si nu stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre procesatorul de plati electronice prin sistemul 3D Secure. 

Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a TRAVELART. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei de confidentialitate/securitate a respectivelor site-uri. Declaratia de confidentialitate/securitate a TRAVELART nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate/securitate a oricarui web site pe care il vizitati.